Caribou @ Palatul Bragadiru 25.11.2010

null

25 noiembrie 2010
22:00, Palatul Bragadiru

Minus
Caribou live
Flore

18+

Un numar limitat de bilete va fi pus in vanzare pe eventim la pretul de 30 de lei. Intrarea va fi 40 de lei in seara evenimentului.

Caribou este numele cu care se striga renii in America de Nord si asa ar fi ramas daca acum 10 ani un canadian numit Dan Snaith nu s-ar fi apucat sa compuna muzica. Provenind dintr-o familie de atematicieni, Dan a preluat traditia si si-a dat doctoratul la Londra cu teza Overconvergent Siegel Modular Symbols si poate acesta ar fi numele singurului sau hit daca in acelasi timp albumele sale de
IDM-meets-folktronica-meets-krautrock scoase sub numele de Manitoba nu ar fi fost aplaudate de critica underground si de baza de fani in continua crestere. Din 1996, Dan Snaith creeaza sub apelativul Caribou si concerteaza live cu o intreaga trupa la care de obicei e tobar, vocal si clapar la mini-Korg. Albumele sale in zona psihedeliei electronice pline de o atmosfera calda si extatica il fac un creator al unui sub-gen foarte personal si inconfundabil in aceeasi maniera cu Four Tet sau Junior Boys.
Ultima sa capodopera, albumul Swim, este poate cea mai accesibila si cea mai populara creatie a sa (single-ul Odessa fiind in heavy rotation pe multe radiouri si pe MTV), fiind, asa cum o descrie Snaith, ”dance music that sounds like it’s made out of water„, o muzica frenetica inspirata de acid house, minimal techno si disco dar apropiata in spirit de dance-rock-ul stil LCD Soundsystem. Dupa ce au mers in turneu pe mai tot globul anul acesta si au primit review-uri excelente pentru perfomance-uri, Caribou va fi la Palatul Bragadiru pe 25 noiembrie, printr-o conspiratie Rokolectiv Chestionabil si OneDay. Swim!


Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: