Mike Dehnert @ MNAC 04.11.2010

null

under:tone01
Skudge (live)
Mike Dehnert
Ion
Aeromaschine
Whiteroly
TBF (mango booking)
>
MNAC
joi 4 noiembrie ora 21.
Pana la ora 3 sau mai tarziu.
Acces gratuit pana la 23
10 lei dupa

update : Datorita unor circumstante nefericite in familia lui Elias, jumatate din Skudge, duo-ul suedez nu va putea ajunge in aceasta seara la under:tone.

In aceste conditii, si printr-un efort extraordinar, organizatorii under:tone il vor prezenta in aceasta seara la primul under:tone pe Mike Dehnert, un obisnuit al legendarelor cluburi Berghain si Tresor si fondator al casei de discuri Fachwerk din Berlin.

In martie 2011, Mike Dehnert va publica unul din cele mai asteptate albume ale lui 2011 la casa de discuri Delsin din Olanda.

Mike Dehnert era bookuit pentru under:tone 04 din martie, pentru a prezenta in premiera noul album; ne vom bucura de acest showcase mai din timp.

Orar:

21:00 open doors

21:30 – 22:30 Ion

22:30 – 23:30 Aeromaschine

23:30 – 01:00 Mike Dehnert

01:00 – 02:00 Whiteroly

02:00 – 03:00 TBF

03-00 – …

under:tone este un club night care promoveaza muzica electronica de dans. In 2010, suntem indragostiti de Berlin si de techno, de aceea avem line-up-uri construite pe masura. Si pentru ca stim ca toata muzica buna nu vine doar din Londra sau din Berlin, la fiecare editie a under:tone exista o cutie in care va puteti lasa productiile proprii scrise pe cd audio. Depuneti-le pana la 11 seara, si daca sunt bune, unul dintre deejay le va mixa in setul sau.

>>>Skudge sunt doi producatori suedezi de techno care au intrat in lumina reflectoarelor in vara lui 2010 dupa ce au publicat o serie de viniluri la propria lor casa de discuri. Preferati ai Fact Magazine si Resident Advisor, Skudge produc un techno rafinat care deja e mixat de legende ale technoului. De la Resident Advisor citire:

“Nu e greu de vazut de ce duo-ul suedez Skudge si-au castigat o astfel de reputatie dupa doar cateva releaseuri. Ei [..] rafineaza cu maiestrie idei si sunete existente. Aceasta abordare este in ton cu ce se intampla pe felia de techno careia ii apartine Skudge – sunetul publicat pe vinil anonim, cu influente puritane care este sinonim cu Hardwax si Berghain si care acum are ecouri in toata lumea.”

La MNAC, Skudge vor performa live cu: un drum machine, doua sintetizatoare, un sampler, un midi analog sequencer, un echo, un reverb si un amplificator.
Skudge myspace – http://myspace.com/skudgemusic; Skudge blog – http://skudgeblog.skudgerecords.com/#category6 (free downloads available)

>>>Ion este un artist contemporan ale carui activitati muzicale au culminat cu publicarea EP-ului Schutzhaft la Local Records – poate cel mai controversat release de pe scena de muzica electronica underground din ultimii ani. Puternic influentat de Berlin, oras din care tocmai s-a intors in urma unei rezidente artistice, Ion produce si mixeaza techno. Ascultati Schutzhaft aici.

>>> Aeromaschine este unul dintre producatorii si deejayi tineri care se incapataneaza sa mixeze de pe vinil. Va publica foarte curand primul disc la Mirau, casa de discuri a lui Tensnake. Productiile sale recente sunt din ce in ce mai bune si acopera o gama intreaga de stiluri 4/4 progresiste.

>>> Whiteroly este un dj si up-and-coming producer cu un simt pentru sunet si ritm rar intalnit chiar si printre veterani; pianist clasic ca pregatire si dj de cativa ani, productiile Whiteroly devin din ce in ce mai bune, iar dj seturile sale sunt o calatorie sonica prin cele mai proaspete sunete.

>>> Despre TBF, DJ Sneak spunea in 2008: “There’s this kid called TBF from Romania, [..] he’s coming up with some of the toughest house sh*t that I’ve heard from Europe[..]. So this guy is 19, he’s making some really really good stuff. Jackin’, energetic, it’s not techno, it’s not electro, its straight house”. Cumparati-i ultimul EP, Technology, de aici – https://www.stompy.com/index.php?section=ep&parameter=201594

Reclame

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: