TRG, Suciu, Mauss, Posh, Emi, Ovidiu Andrei, Kosta, Narcis, Piftek & TBF @ Space 30.10.2010

null

Halloween-ul reprezinta, dupa cum majoritatea deja o stiu, o sarbatoare controversata ce are loc in fiecare an pe data de 31 octombrie. Desi celebrat de crestini, reinventat de americani, dar avand radacini europene, Halloween-ul este celebrat cu fiecare an nou, de un numar tot mai mare de clubberi de pretutindeni.
Asadar, un motiv foarte bun pentru ca Lollipop sa revina pe scena clubbing, pe data de 30 octombrie, cu un party s…i o tematica pe masura: Halloween or Not!
Ca sa fim mai expliciti si pentru a multumi pe toata lumea, aceasta petrecere nu promoveaza dar, in acelasi timp, nici nu descurajeaza ideea de a veni costumat. Fiecare e liber sa aleaga.

Am considerat ca locul trebuie sa fie bine ales, incapator, cu un concept si un design nou. Clubul Space indeplineste toate conditiile precizate mai sus si nu numai! Maratonul muzical de 12 ore se va tine in 2 camere ale clubului Space, pe 2 scene diferite.
Prima scena, va include, artisti Lollipop, Suciu, Mauss, Posh, Emi, Ovidiu Andrei, cat si un invitat special, Cosmin TRG.

A doua scena ii va avea ca protagonisti pe baietii de la AWD House, mai exact Kosta, Narcis, Piftek si TBF.

Intrarea se va face incepand cu orele 23, iar biletul de intrare va avea pretul de 20 Ron pana in miezul noptii si 30 Ron dupa 00:00.
Interzis accesul persoanelor sub 18 ani.

In concluzie, pentru cei indecisi, avem doua optiuni atat din punct de vedere muzical cat si tematic. Ori o scena, ori alta, ori costumat, ori necostumat, tu decizi! Halloween or Not?!

Reclame

Etichete: , , , , , , , , , ,

Un răspuns to “TRG, Suciu, Mauss, Posh, Emi, Ovidiu Andrei, Kosta, Narcis, Piftek & TBF @ Space 30.10.2010”

  1. Future Parties in Bucharest (TO BE UPDATED) « yURy’s Musical Blog Says:

    […] & other stuff « Terry Hooligan, Jay Cunning & Inch @ Fabrica 01.10.2010 TRG, Suciu, Mauss, Posh, Emi, Ovidiu Andrei, Kosta, Narcis, Piftek & TBF @ Space 30.10.2010 […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: