Trouble Is, We Singing Colors & Hot Casandra @ Atelierul de Productie 08.07.2010

null

Joi seara, galeria devine playground urban.

A doua petrecere Almost Secret Art-ish Partee este un eveniment spontan care imbina jocuri, proiectii, punch si beanbags grasi cu musica de la Trouble Is, Hot Casandra si We singing Colours, adica Paul Ballo, Matei Teposu si Andrei Hategan.

Pe Paul Ballo si Matei Teposu ii cunoasteti, probabil, din Go To Berlin. Acum, cei doi au pus bazele unui alt proiect, Trouble Is, si au lansat prima piesa, “Cold Machine”, pe care o puteti asculta pe pagina lor de MySpace si de curand pe Radio Guerilla. De Hot Casandra probabil ati mai auzit. E vorba proiectul solo a lui Paul si a fost lansat oficial in primavara.

“We singing Colours” este un proiect solo foarte interesant a lui Andrei de la The Amsterdams, despre care o sa auzim mai multe in curand. Joi, We singing Colours ne propune un dj set eclectic special pentru galerie.

Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu pentru evenimente, Atelierul de Productie / Param Pam Pam ocupa aproximativ 2000 metri patrati din fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului. Neinaugurat inca oficial, spatiul se intinde pe 2 etaje, are vedere spre malul Dambovitei si poate gazdui evenimente si proiecte culturale pe tot parcursul anului.

Splaiul Unirii160

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: