A.G. Trio & Mike Rigler @ Kristal Glam Club 27.03.2010

null

Kristal Glam Club
Sambata – 27 martie 2010
A. G. TRIO live act
[www.myspace.comjagtrio]
Mark Rigler dj set
[myspace.comjmarkrigler]

Intrare:
20 de lei pana la ora 00:00
30 de lei dupa ora 00:00

Un eveniment PAUL SOLL

Sambata, 27 martie, la Bucuresti, in Kristal Glam Club, pentru prima data in Romania, trupa semnata cu Etage Noir, labelul condus de Parov Stelar: A.G. Trio [live act]. In deschidere va mixa Mike Rigler [dj set], DJ-ul oficial Parov Stelar Band.

A.G. Trio

A.G. Trio este o trupa austriaca formata din Roland von de Aist, Andy Korg si Aka Tell. Acestia sunt cunoscuti pentru release-urile sub marca Etage Noir, casa de discuri condusa de Parov Stelar, dar si pentru colaborari cu labeluri precum Creative Commons sau Freaks Like Us! Entertainment.

Productiile celor trei au fost inc1use pe renumite compilatii internationale, printre care Ibiza Opening Party 2009, Clubbers Choice Vol. 2, Purple & Green Winter Edition sau Best of 2009 Electro Edition.

Release-urile acestora, printre care Zombies In The Disco, Electro Messiah, Replay sau recentul Dancen, lansat la Etage Noir anul acesta, au fost sustinute de artisti precum Groove Armada sau The Crystal Method, si au reusit sa atinga pozitii inalte in clasamentele internationale.

In ce priveste aparitia pe scena, A.G. Trio se poate mandri cu festivaluri precum Transformation, Refract, Springnine sau Soundcity, la care se adauga evenimente in cluburi renumite precum Flex, A38, KiFF sau Olympic-Stadium din Berlin.

Daca initial cei trei au pornit pe drumuri separate, in cariere solo, pe parcurs au descoperit ca impreuna pot crea un proiect uniform, demn de toata atentia publicului.

Stilul musical caracterizant pentru A.G. Trio poarta amprenta electro-house-ului, peste care presara vocaluri catchy, si astfel, fie care show live este plin de energie si vibe pozitiv.

A.G. Trio info:
www.theagtrio.com I www.myspace.com/theagtrio I www.facebook.com/agtrio
www.youtube.com/agtrio I www.twitter.com/agtrio I www.soundc1oud.com/agtrio

Mike Rigler

Experimentand cu diferite tipuri de “breakbeat”, Mike Rigler, DJ-ul austriac responsabil cu deschiderea show-urilor Parov Stelar Band, si-a facut loc in industria muzicii de dans impingand sound-urile la extrem.

Primul sau release, “Lovesick & Dirt EP”, a fost lansat in 2008, la Etage Noir Special, casa condusa de Parov Stelar, si astfel a castigat respectul si imaginea de producator international.

Release-ul s-a bucurat de un succes notabil, atat prin prezenta in topurile de specialitate, cat si prin compilatiile in care a fost inclus.

Sound-ul sau unic s-a dezvoltat in timp, dupa ce a experimentat intens cu instrumente live si vocalisti, iar in prezent, Mike prezinta un stil organic, cu o atitudine funk.

Seturile sale, atat ca Tour-OJ Parov Stelar, cat si cele de sine statatoare, se orienteaza in jurul muzicii de dans, abordand teme nudisco, house si swing house, iar fiecare piesa inclusa este o alta declaratie a talentului sau natural.

Mike Rigler info:
http://www.myspace.com/mikerigler | http://www.facebook.com/mikerigler | http://www.etagenoir.com

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: